login

Fysiotherapie

 

Reguliere fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazingwekkend intelligent en goed georganiseerd geheel van spieren, pezen en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken; het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat klachtenvrij bewegen echter niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas wanneer het lichaam even niet meewerkt en u ergens last van krijgt.

 

Fysiotherapie is voor mensen van alle leeftijden die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking, problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven.

 

De klachten waarmee u bij ons terecht kunt komen zijn zeer uiteenlopend; pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in de beweging zijn hier voorbeelden van. De klachten kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, als gevolg van een ongeval, door veroudering en ga zo maar door.

 

Naast de behandeling van uw klachten, besteden wij ook veel aandacht en zorg aan preventie; door u te informeren over de aard van de klacht en door u te adviseren over de omgang ermee kunnen wij voor een groot deel voorkomen dat u nog eens met dezelfde problemen wordt geconfronteerd.

 

Wilt u direct een afspraak maken druk dan op de knop rechts bovenin het scherm.